“Zelfs in deze gevaarlijke tijden blijven venten met hun lul denken”

Massaal zaadjes verspreiden, en daarmee jammer genoeg ook kans op Covid-19.

We zagen een eigenaardige boodschap op de Facebook van de Vlaamse adulster Ashley More – die we HIER al eens interviewden: “Schatjes, ik snap dat iedereen nu een carrièreswitch zoekt. Maar nee, helaas doen we nu geen castings of interviews, tenzij er iemand tussenzit met een piemel van anderhalve meter.”

Waren er gigolo’s die, omwille van de coronacrisis, in de p0rn0branche wilden stappen? We besloten het haar te vragen.

“Er zijn mannen die me maar blijven vragen voor dingen als privédates”, steekt ze van wal. “Dan hebben ze het erover om nu met de coronacrisis ‘in hun kot’ te blijven, maar ze willen wel overal stiekem van bil gaan. Het maakt me boos, dat ze zelfs nu met hun lul blijven denken.”

Als we vragen of ze in ‘normale tijden’ tegenwoordig wel afspreekt met mannen, is het antwoord negatief. “Maar als er zelfs bij mij zoveel aanvragen zijn, kun je nagaan bij de meiden waarvan ze weten die dat wel doen. Die meiden mogen niet, en er is geen fatsoenlijke opvang voor hen. Ze zitten zonder inkomen. Ik heb best veel contact met die meiden, en als ik de problemen zie is het gewoon erg.”

Als we er een gespecialiseerde website op naslaan, dan zien we dat heel wat meiden-tegen-betaling hun diensten momenteel via Skype of Whatsapp aanbieden. Via de webcam dus. We bellen naar ene Sofie, om te vragen hoe de vork aan de steel zit.

“Toen in België de eerste slachtoffers te betreuren vielen, werden sommige dames wat voorzichtiger”, zo vertelt ze ons. “Ze begonnen hun diensten ‘zonder zoenen’ aan te bieden. Ze kondigden aan dat na iedere klant alles ontsmet werd, dat klanten met de minste symptomen geweigerd werden. Er waren er zelfs die opperden dat zowel zijzelf als de klant een mondmaskertje droegen tijdens de activiteiten. Ik bedoel maar: de schrik zat er bij velen al zo’n beetje in.”

“En toen kwamen de maatregelen van overheidswege. We waren verplicht te stoppen, tijdens onze job kun je nu eenmaal nogal moeilijk anderhalve meter afstand houden. Heel wat dames doen nu inderdaad zoals ik: tijdelijk hun diensten via de webcam aanbieden. Veel brengt dat niet op: de meeste mannen willen gewoon vleselijk contact.”

“Ik krijg meermaals per dag de vraag of ik niet ‘voor één keer’ een uitzondering wil maken. De meesten hebben er wat extra voor over. Gisteren zelfs een kadee die me duizend euro bood voor een uurtje. Maar ik hou het been stijf. Al hoop ik dat de situatie niet te lang gaat duren. Ik ga nog niet direct verhongeren, maar er zijn veel meisjes in de branche, die alles wat ze verdienen meteen weer uitgeven. En die zitten nu plots zonder een rotte knop.”

Of er meisjes zijn die nog wel klanten ontvangen? “Die zijn er zeker, hoe onverstandig het ook is. Dat zijn vaak Roemeense meisjes. Die doen alles voor het geld. Die laten zich zelfs voor tien euro extra volblaffen zonder rubbertje.”

De Roemeense Stefania is volgens haar advertentie net aangekomen in Antwerpen. We mogen meteen langskomen. Handjes schudden, omhelzen, zoenen: het is bij haar allemaal nog mogelijk. 120 voor een uurtje, voor 30 euro meer mag haar kelder zonder Pipi Vangkous gewit worden. Hoeveel klanten ze per dag ontvangt? “Alleen jou, schatje”, klinkt het in een Oost-Europees Engels.

Ook bij de Roemeense S. (ze heeft liever niet dat we haar (artiesten)naam publiceren), is alles vandaag nog mogelijk, puur natuur en al. Zij weet ons – na enig aandringen – te vertellen dat het de laatste week opvallend drukker is dan anders bij haar. Of het komt door het feit dat haar slimmere collega’s de beentjes dichthouden tijdens deze corona-tijden weet ze niet, maar wij vermoeden van wel. Hoeveel klanten ze dan precies ontvangt? “Ik krijg misschien tachtig telefoontjes per dag”, zegt ze. “Maar meer dan vijftien klanten per dag kan ik echt niet aan.”

Dat leert ons twee dingen. Ten eerste: dat S. momenteel heel veel geld verdient. Als je rekening houdt met haar minimumtarief (80 euro voor een half uurtje, met rubberen kwakvangertje), is dat al 1200 euro per dag.

Maar ook: dat S. wekelijks 105 mannen over zich heen krijgt. Stel dat er daar eentje tussenzit die drager is van Covid-19. Stel dat die heren het voor de rest ook niet zo nauw nemen met de anderhalve meter-maatregel, en gemiddeld nog eens drie personen besmetten, die op hun beurt ook weer drie personen besmetten enzovoort…

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More