En karakterdanseres Dark Angel kan het weten!

Toen we vorige week P-magazine jaargang 2003 online zetten, kwamen we een opmerkelijk interview tegen met een opmerkelijke vrouw. Louisa aka Dark Angel, een karakterdanseres, was in nummer twaalf de coverbabe. En daar hoorde, naast opwindende foto’s, natuurlijk ook nog wat uitleg bij.

“Ik doe ook optredens voor vrouwen”, vertelde ze toen. “In het lesbische circuit gebeurt dat nogal eens. En het is me opgevallen dat vrouwen veel erger zijn dan mannen. Als vrouwen alleen zijn, laten ze zich makkelijker gaan dan mannen. Niet alleen lesbische vrouwen. Nee, het zijn de gewone vrouwen, de ogenschijnlijk brave huismoeders, die het meest uit de bol gaan als ze een mannelijke stripper zien.”

“Ik heb al veel zogeheten Ladies’ Nights meegemaakt, waarbij de mannen pas na twaalven binnen mogen. Zodra die binnen zijn, is het een stuk kalmer. Maar zet een zaal vol vrouwen tegenover een paar blote mannen, en de hel breekt los. Ik had nooit verwacht dat het zo erg was. Als ze zo’n man in hun handen kunnen krijgen, zullen ze het niet nalaten hem eens goed te bepotelen.”

Het volledige interview kan je lezen in P-magazine 2003, nummer twaalf.

 
 

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.