Heb je als eigenaar van een recreatiedomein weer last van ‘eb en vloed‘-toestanden in je mooie plas?

Wel, met het volgende gadget jaag je deze irritante natuurfenomenen nog sneller richting Brussel dan een gretige EU-parlementariër. Wanneer je geregeld naar National Geographic kijkt, dan weet je dat er een heel wat mensen nodig zijn om een alligator in toom te houden. 

Een volwassen alligator kan wel vier meter lang worden en 360 kilo wegen. Daarom wordt een alligator ook wel vergeleken met andere oerdieren als de dinosaurus. Het beest kan makkelijk een uur de adem inhouden om onder water te blijven. Een alligator is niet zo slim en gaat vooral op zijn instincten af, wat hem een erg gevaarlijk dier maakt om tegen te komen, om maar te zwijgen over die scherpe tandjes.

Deze zeer realistische Remote Control Crocodile Head is ontworpen om dit gevaarte na te bootsen. Het hoofd zou volgens de makers eenden en ander gevogelte van je vijver of zwembad wegjagen en het poepvrij houden, maar wij zien uiteraard leukere doeleinden dan dat.

Namelijk het niet-poepvrij houden van onderbroeken van ongewenste zwemgasten. Je kan het hoofd bedienen van maar liefst 30 meter ver en het kan alle kanten opdrijven, zelfs achterwaarts. Dit aan een maximumsnelheid van 14 kilometer per uur.

En dat maar voor een luttele 40 euro. Alvast veel goedkoper dan een politiemacht bij elkaar te trommelen elke zomervakantie.

1

Image 1 of 3

 
 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."