Kim Kardashian heeft een nieuwe voordeur.

In het midden van deze deur zit een horizontale gleuf die wellicht ontploft van de vele verjaardagswensen. Want hieperdediep, ons Kimmetje heeft de 40 bereikt. De realitystar mag dan misschien niet geloven dat de aarde plat is, ze is er wel verdomd van overtuigd dat de wereld rond haar draait.

Wat wil je, met zo’n opvallend derrière groot genoeg om een eigen zwaartekrachtveld te genereren? Als je denkt dat in deze pandemische tijden miss Kardashian en haar gevolg, deze heugelijke gebeurtenissen thuis zouden vieren met wat borrelnootjes, een plakje salami en een ‘Eieiei, we zijn zo blij ‘-versje van North, West en alle andere winstreken, heb je het wreed mis.

Tuurlijk niet, Kim huurde een privé-eiland af en liet ze 40 van haar beste vrienden overvliegen, waaronder haar zussen, enkele NBA-sterren en Insta-beroemdheden. De gasten werden gevraagd twee weken voor de reis in quarantaine te gaan en meerdere testen te ondergaan voor ze konden overvliegen. Eenmaal daar kregen ze stuk voor stuk de sleutel van hun eigen privévilla aan het strand.

Ja we weten het, het zijn ook zware tijden voor de celebs. Op Instagram deelt Kim ondertussen kiekjes van haar felbesproken verjaardag.

Maar wie Kardashian zegt, zegt Photoshop. Want zelfs op een idyllisch eiland met kokosnoten groot genoeg om onze handjes te vullen, was er nood aan hier en daar wat fotobewerking.

Ze mag dan allesbehalve arm zijn, een arm was precies wat ze miste in één van de ‘Geef ons aandacht, plebs’-foto’s.

Het feest bestond trouwens uit walvissen spotten, zwemmen in lagunes, kajakken, snorkelen, volleyballen, overdadige diners in de buitenlucht en heel veel dansen. Nonchalant gedrag dat niet in goede aarde viel bij vele fans.

“Ik spreek voor velen als we zeggen, dat je dit feestgedruis voor jezelf had moeten houden, zeker in deze tijden”, “Mensen sterven, iedereen lijdt eronder en we zijn verplicht vanuit thuis het dodental te zien stijgen. Deze foto’s nu tonen is gewoon gevoelloos en toont alles behalve medeleven”, “Wauw, mijn familie heeft nog steeds met zoontje van zes maanden niet gezien, maar ik ben blij dat jij rijk bent.”….klinken alvast vele negatieve reacties op de sociale media.

Oei, laten we hopen dat Kanye de sfeer wat kan opvrolijken met een fishstick-mopje.

 
 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."