Hugh Jackman speelde Wolverine voor het eerst in het jaar 2000, in X-Men van regisseur Bryan Singer. Logan was – normaal gezien -zijn laatste film als Wolverine. Net zoals Daniel Craig  geen zin meer had om nog een James Bond-film te maken,  had Jackman het wel gehad met Wolverine. Van Craig weten we dat hij toch nog één keer James Bond zal spelen.

Disney kocht  Fox studio  voor maar liefst 52,4 miljard dollar. Het resultaat is dat Disney nu ook de rechten op belangrijke filmpersonages zoals the X-Men en the Fantastic Four bezit. Een cross-over tussen de Avengers en de X-Men behoort tegenwoordig tot de mogelijkheden. Sebastian Stan, die Bucky Barnes speelt in de Captain America -films ziet dit wel zitten en heeft dit tijdens Ace Comic-Con met Hugh Jackman besproken.

Volgens Stan liet Jackman zich ontvallen dat hij de laatste tijd vaak over Wolverine nadenkt. “Misschien zien jullie hem nog terug , misschien niet’’ Blijkbaar twijfelt Jackman of een afscheid van het geliefde personage wel een goed idee was. In 2013 zou hij nog een contract ter waarde van 100 miljoen dollar afgeslagen hebben. De bedoeling was, dat hij na Days of Future Past nog vier keer als Marvel-held zou opduiken. Wie weet verandert hij net als Daniel Craig van gedachte en zien we Hugh nog een keertje als Logan.