Zit er een stiekeme nazi tussen de Fall Guys?

Voor de mensen die de laatste weken in een grot hebben geleefd: Fall Guys Ultimate Knockout is de hype.

Het is een battle royale platformspel ontwikkeld door Mediatonic en gepubliceerd door Devolver Digital. Het computerspel is geïnspireerd door spelshows zoals Takeshi’s Castle, It’s a Knockout en Wipeout. In juni 2019 werd het aangekondigd op E3. Op 4 augustus 2020 werd het uitgebracht voor Microsoft Windows en de PlayStation 4.

Maximaal 60 spelers strijden tegen elkaar in battle royale competities. Spelers worden vertegenwoordigd door jellybean-achtige figuren en weergegeven vanuit een derde-persoonsperspectief. Elke wedstrijd bestaat uit 5 rondes en duurt in totaal maximaal 20 minuten. Het doel van elke ronde is om je te kwalificeren voor de volgende ronde door alle willekeurig gegenereerde minigames te voltooien.

Uiteraard kan je een ‘skin’ (omhulsel) kiezen voor je personage. En daar is er wel een verrassende mogelijkheid: je kan de bliksemschichten kiezen die zo typisch zijn voor de vermaledijde SS. Er zit toch geen stiekeme nazi bij de Fall Guys?

Thierry Debels

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More