Zitten de Vlaamse socialisten in de zak van de Russen?

Vandaag wordt in het federale parlement gediscussieerd over een waanzinnig voorstel van de Vlaamse socialisten dat rechtstreeks vanuit het Kremlin zou kunnen komen.


Eerst de context: op 22 december 2015 besliste de federale regering om 34 gevechtsvliegtuigen aan te kopen. Op 25 oktober 2018 bevestigde de federale regering de (terechte) keuze voor de F-35.

Dergelijke gevechtsvliegtuigen hebben uiteraard de mogelijkheid om kernwapens te vervoeren. De Russische toestellen van  Vladimir Vladimirovich hebben die optie ook.

De Vlaamse socialisten onder leiding van Melissa Depraetere hebben nu een waanzinnig voorstel van resolutie (een aanbeveling aan de regering) ingediend. Ze wensen dat onze toekomstige F-35’s géén mogelijkheid hebben om dergelijke kernwapens te vervoeren. Ze vragen dus concreet aan de federale regering dat de gevechtsvliegtuigen geen kernbommen mogen transporteren.


Wat is het volgende van de socialisten? Tanks zonder de mogelijkheid om te vuren en wapens zonder kogels?
Vladimir Vladimirovich wrijft zich nu al in de handjes…

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More