Meer dan een jaar geleden brachten we je nog het heuglijke nieuws dat er een heus bierhotel in de maak was.

Inmiddels is het pas geopend op het terrein van de nieuwe zuurbierbrouwerij in Colombus, in de Amerikaanse staat Ohio. Wat kan je verwachten? Een biertap in je hotelkamer, een ingebouwde bierkoelkast in de douche, raam met uitzicht op een brouwerij, ‘s ochtends een driegangen ontbijt  waarin bier is verwerkt, lunch en diner geserveerd met bijpassende bieren en tijdens de dag bedrijfsbezoeken brengen aan een enorme bierbrouwerij. 

Waarom wakker worden met een irriterend alarm, als de aroma’s van vers gebrouwen bier je zachtjes kunnen doen ontwaken? Het hotel zelf telt tweeëndertig kamers, waarvan acht deluxe suites.  In de lobby kan je tevens overdag bier gerelateerde activiteiten en spelletjes doen.  En na het uitchecken, is er nog een klein supermarktje om de hoek waar je jouw jaarvoorraad aan bier kunt inslaan.

Een nachtje boeken doe je hier aan ongeveer 150 euro per volwassene.  Mocht het nog je lukken stiekem een stripsters binnen te smokkelen, is dit de ideale locatie voor een vrijgezellenweekend. Vergeet zeker deze gadget niet mee te nemen, je gaat het nodig hebben.

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."