Na heel veel gespeculeer gehoord, gezien en gelezen te hebben, trokken we zelf op onderzoek. Wie is Eveline, en hoe lokte ze onze drie lollige rukkers in de val?

Peter Van de Veire stuurt weleens dickpics naar andermans lief, en van Sean Dhondt weten we dat-ie in zijn vrije tijd graag achter Temptation-verleidsters stouwt. Om maar te zeggen: BV’s zijn uiteindelijk ook maar mensen, en mensen laten zich weleens verleiden door groener gras en zo.

Iets waar onze ‘Eveline’ handig op inspeelt. De drie worden namelijk via Instagram benaderd door de knappe Eveline. Of ze noemt zich zo. Op Eveline’s profiel staan foto’s waarvan de meeste rechtgeaarde mannen gaan watertanden. ‘t Is een hete brok natuur, en dat verstopt ze niet bepaald.

Om het gesprek op gang te trekken, maakt ze de drie heren wijs – elk afzonderlijk uiteraard, volgens onze bronnen wisten de ‘Trekketiers’ het niet van elkaar – dat ze elkander al eens eerder ontmoetten. “Maar allé, weet gij dat dan niet meer? Komaan zeg!” Dan vallen er nog wat complimentjes.

Van zodra Eveline aanvoelt dat er, dankzij haar oppervlakkig geflirt, voldoende vertrouwen is, stelt ze voor om van Instagram over te schakelen naar iets dat ‘privater’ is dan Instagram. Van zodra dat gebeurd is, drijft Eveline de temperatuur op. Ze stuurt foto’s van zichzelf door, die eigenlijk net iets te heet waren voor Instagram.

Vanaf het moment dat Eveline merkt dat de heren hun verstand – door die pikante plaatjes – inmiddels is afgezakt naar de kop van hun stramme kabouter, schakelt ze een versnelling hoger en deelt ze de bevelen uit. “Maak eens een video waarop te zien is hoe je jezelf afrukt en tegelijk billenkoek geeft, met je sokken aan!” om maar een voorbeeld te noemen.

Waarom de heren daar nog op ingaan ook? Omdat Eveline hen zo heet als een haantje in de oven krijgt. En ook omdat ze denken dat hun kansen op ‘vogelen met Eveline’ zo toenemen…

Wie die Eveline is? Dat is een onderzoeksrechter nu aan het uitvogelen. De kans is echter groot dat zij niet Eveline heet. Iemand erin luizen en daarbij je eigen naam gebruiken, dat zou immers nogal dom zijn.

Sommige media schrijven dat het evengoed een man kan zijn, die zich voordeed als vrouw. Dat lijkt ons uitgesloten. Uit de informatie die wij konden inkijken, blijkt dat ook Eveline video’s op aanvraag doorstuurde. En als man de onderste lippen van een vrouw gaan faken, dat lijkt ons nogal straf…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.