Uzelf al wel eens afgevraagd wat er werkelijk gebeurt met uw auto wanneer u ‘m achterlaat bij de concessiehouder voor een onderhoud?

Een Canadees schrok zich een hoedje nadat hij zijn Mercedes S63 AMG terug ophaalde bij de dealer na een onderhoud. De bekerhouders waren gesloten toen hij de auto bracht, maar stonden nu open. In de rechter bekerhouder vond hij bovendien een substantie terug die hij niet onmiddellijk kon thuisbrengen. Bovendien zat er ook nog eens een dikke kras op een van de velgen, die er voordien niet zat. De man had echter een dashcam in zijn auto geïnstalleerd, die automatisch filmt telkens het contact aanstaat. Hij besloot de beelden te bekijken…

Blijkbaar hadden de heren monteurs zijn Benz gebruikt om ijsjes te gaan halen en was de smurrie in de bekerhouder chocolade-ijs. De Mercedes-mekanieker had onderweg een bocht te kort aangesneden waardoor-ie op een borduur reed, wat meteen een verklaring is voor de kras op de velg. En het strafste van allemaal: de monteur heeft welgeteld elf minuten gewerkt aan de auto. Nochtans waren op de factuur negentig minuten aangerekend. Als kers op de taart was het gevraagde werk niet uitgevoerd, maar wel aangerekend.

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.