Ben je ‘m zo beu als koude brokkenpap? Dan kan je ervoor zorgen dat-ie weldra zijn biezen pakt richting Barcelona.

Cain Ransbottyn is nogal een kerel. Hij leerde ons dat je meneer de politieman maar beter geen ‘smurf’ noemt, maar ook hoe je onder een parkeerboete uit kunt komen. Ergens begin april stelde hij Jeff Hoeyberghs een aantal vragen over de coronacrisis. En hoewel een borstendokter vragen stellen over een virus zo’n beetje hetzelfde is als bij de bakker binnenspringen om te horen welke motorolie je best in je bolide kapt, leverde het wel spannende beelden op. Beelden die zelfs te spannend waren voor Facebook, YouTube én zelfs Vimeo. Maar iedereen kent inmiddels Hoeyberghs’ mening wel.

Maar goed, Ransbottyn had de smaak te pakken, en hij had het op zijn kanaal ook over Selena’s poes.

En Ransbottyn, die krijgt heel wat commentaar. Sommigen vinden het megacool en keigrappig wat hij doet, maar er zijn er ook die vinden dat die ‘irritante Antwerpenaar’ eens ‘Algemeen Nederlands moet leren praten of zijn bakkes houden’.

Wel, in zijn nieuwe video – die gaat over (niet) op reis gaan in coronatijden – legt hij uit hoe je hem zélf het land kunt uitkrijgen. Al zitten ze in dat geval in Barcelona met hem opgescheept, maar dat zal ons chorizo wezen natuurlijk. Passeren ook de revue: Joyce De Troch, Marc Van Zwanst en de smurfen. Niet diegenen die in een paddenstoel wonen, maar wel diegenen die zich verplaatsen in een combi.

 
 
 
 

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.