Ben je wel te vinden voor programma’s als Blind Getrouwd en Blind Date?

Het concept is spannend, maar stel je eens voor dat volgende juffrouw opeens voor je neus staat? Haal je kruis, houten spies en wijwater dan maar boven want de Mexicaanse Maria Jose Cristerna staat beter bekend als de vampiervrouw. De ‘mujer vampiro’ heeft vier titanium horens, grote snijtanden in haar mond, verschillende piercings en 98 procent van haar lichaam is getatoeëerd. Ze staat tevens vermeld in het Guiness Book of Records als vrouw met de meeste lichaamsmodificaties ooit. Ze woont samen met haar vier kinderen en haar partner in Guadalajara. Leuke oudercontacten op school verzekerd dus.

De 41-jarige moeder was in een vorig leven een ander soort van bloedzuigster, namelijk een succesvolle advocaat. Maar haar drang om anders te zijn dan anderen was te groot om te negeren. Deze voedingsbodem werd gesterkt nadat ze het slachtoffer werd van huiselijk geweld. Een volledig nieuw lichaam moest haar mentaal sterker maken en in staat stellen aan een nieuw hoofdstuk te beginnen.

Tegenwoordig vult ze haar dagen door lezingen te geven aan slachtoffers die ook te lijden hebben onder partnergeweld. Daarnaast reist ze de wereld rond met een bevriende dj, waar ze deel uitmaakt van de act. Zo zweeft ze tijdens een performance over het podium. Ze doet dit door middel van vleeshaken die in haar rug zijn aangebracht.

Een dame dus die weet hoe ze haar tanden ergens in moet zetten.

https://www.instagram.com/p/BRfZdoLjTw0/

https://www.instagram.com/p/BRZOed8DVF3/

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."