De 21-jarige Yasmine Pierards uit Sint-Truiden kennen we nog allemaal als één van de verleidsters uit het legendarisch seizoen van Temptation Island 2018, toen er daadwerkelijk nog wat te beleven viel.

Momenteel maakt ze het leven van praatjesmaker Mezdi zuur in Ex On The Beach.  Beiden vormden na de opnames van Temptation vier maanden lang een paar. Dat Temptation-deelneemsters niet vies zijn van wat plastische chirurgie – tot aanpassingen aan de onderste lippen toe – wisten we al. Ook niet verwonderlijk natuurlijk: schoonheidsklinieken strooien gratis lichaamsmodificaties, in ruil voor vermeldingen, kwistig in het rond. 

Ook Yasmine bracht al verschillende bezoekjes aan de Swedish Clinic in Amsterdam. Ze liet er onder andere een borstvergroting doen. Haar lippen liet ze dan weer opvullen bij Maison Du Belle. Op haar Instafeed steekt ze het trouwens ook niet onder stoelen of banken dat ze fan is van cosmetische chirurgie. 

Ondertussen is een oude foto opgedoken van de realityster en waarmee je toch eventjes zoet bent met het spel ‘zoek de tien verschillen’.

 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."