Het zit deze bad boy uit Den Haag niet mee.

Tijdens het evenement ‘Boxing Influencers’ kreeg hij de kans om zijn grote aartsrivaal Alex eens en voor altijd het zwijgen op te leggen. Helaas draaide het helemaal anders uit.

Op Instagram reageerde Niels sportief: “Het is jammer, niet de winst, maar ik had wel het publiek mee. Thanks voor de support en de lieve berichtjes”, luidt het. “Ik heb mijn best gedaan. het was mijn tactiek om het gevecht in de tweede of derde ronde over te nemen, maar helaas is dat niet gelukt. Voor de paar maanden training en het grote verschil in lichaamsgewicht vind ik dat ik wel mijn mannetje heb kunnen staan. Ik heb het tenminste geprobeerd als een strijder. Love voor jullie.”. Alex ondertussen, die lachte zijn tanden bloot

Ach ja, hij ging tenminste weer naar huis met zijn Rosanna en een les rijker. Ondertussen doet er ook een foto de ronde op sociale media van een Niels in zijn puberjaren. Waar hij nu z’n haar met flink wat gel de lucht in probeert te krijgen, liet hij het jaren terug liever op zijn voorhoofd hangen. Ook had hij toen nog geen tienduizendbeurtenkaart bij de lokale zonnebankstudio. 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10214902218526190&set=a.3755788330474&type=3&theater

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."