Zo zal het allereerste Atari Hotel voor gamers eruitzien (foto’s)

Het Amerikaanse spelbedrijf Atari is de grondlegger van de gaming console zoals we die vandaag kennen.

Hoewel Atari Inc. een aantal foute beslissingen heeft gemaakt die het bedrijf de kop hebben gekost, hebben hun homecomputers tegenwoordig een cultstatus. Klassiekers als PongBreakout en Asteroids zullen menig hart nog steeds sneller laten kloppen. Zelfs van wat ondeugende 8-bit beeldjes waren ze niet vies.

Blijkbaar is de fabrikant toch niet helemaal uitgespeeld, aangezien ze nu een stap in de vastgoedmarkt hebben gezet. Las Vegas verwelkomt binnenkort namelijk het allereerste Atari hotel. Indien het een succes blijkt te zijn, kan het weleens snel uitgroeien tot een keten. Zo liggen er al plannen op tafel om retro-futuristische hotels te openen in Phoenix, Austin, Chicago, Denver, San Francisco, San Jose en Seattle.

We twijfelen er eerlijk gezegd niet aan dat je daar als gamer volledig aan je trekken komt. Je speelt er niet alleen de hele dag en nacht de allernieuwste games: je slaapt, eet, drinkt en feest ook nog in de sfeer van computerspellen.

30 verdiepingen met speel-arena’s, een bioscoop, een sportschool, arcadehallen in retrostijl en natuurlijk een casino. Dat allemaal verpakt in de vorm van het bekende Atari logo met een oppervlakte van maar liefst 9000 m². Jawadde dadde!

De ligging zal uiteraard dicht bij de Strip zijn en in 2022 zouden de deuren al moeten de deuren opengaan.

De conceptfoto’s zien er alvast veelbelovend uit. 

1

Image 1 of 5

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More