Je bent een enorme Star Wars-fan maar ook tegelijkertijd liefhebber van een strak design?

Wel, in plaats van een onnozel Star Wars-poppetje in je dure dressoir te plaatsen, kan je ook gaan voor de meer elegante optie. Deze creaties van Swavorski  doen de oogjes nog feller blinken dan de tanden van Jar Jar Binks.

MASTER YODA – 143 EURO

Een van de oudste personages in de sage. Hij is gemaakt met 291 facetten en rust op een wandelstok van metaal met bruine vernis. Buy or buy not, there is no try.

STORM TROOPER – 223 EURO

De iconische Stormtrooper, onderdeel van de grondtroepen van het Galactische rijk, is uitgevoerd in helder kristal met 700 facetten. Het ontwerp bevat ook zwarte en blauwe gedrukte details en een pistool- en kanonhouder in metaal met zwarte PVD-coating.

DARTH VADER – 319 EURO

Een van de meest iconische schurken in de populaire cultuur, is vakkundig vervaardigd in zwart kristal met 551 facetten. Zijn outfit is voorzien van gedrukte details in verschillende kleuren en hij heeft de iconische lichtzwaard, gemaakt van metaal met zwarte en rode vernis.

R2-D2 – 143 EURO

De robot R2-D2 is een belangrijke schakel in het Star Wars-universum en speelde pas nog mee in de film The Last Jedi. Vakkundig gemaakt met 446 sprankelende facetten maar zonder de biepjes en de tuutjes.

BB-8 – 79 EURO

Swarovski heeft nu dit aandoenlijke figuurtje gemaakt van deze rollende bal met sensoren.  226 indrukwekkende facetten met gedetailleerde opdruk. 

C-3PO – 199 EURO

C-3PO is onsterfelijk gemaakt in rood en goudkleurig kristal met zwarte details en een heldere kristallen basis. Met 537 stralende facetten, is het figuurtje prachtig vervaardigd.

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."