Zo ziet een penthouse van 73 miljoen euro er uit (foto’s)

Als je dacht dat in ons klein apenlandje de vastgoedprijzen al wreed de pan uit rijzen, dan heb je nog nooit een makelaar uit Manhattan bezocht.

Want daar staat momenteel ‘The Atelier’ te koop voor een luttele 73 miljoen euro. Een echt atelier is het niet, eerder een volledige etalage gelegen aan 635 West 42nd Street. Het spreekt voor zelf dat de Average Joe in deze buurt niets zoeken heeft, maar wel Joe with the Poen.

Voor zoveel geld verwacht je wat terug in ruil en op dat gebied stelt deze verdieping niet teleur. Wel, om je te feliciteren met deze aankoop van 3000 vierkante meter krijg je al twee Rolls Royce Phantoms en een Lamborghini Aventador Roadster aangeboden van het huis. Ook ben je twee keer per week welkom in het zeer exclusieve Daniel Bolud’s Restaurant. Tevens heb je recht op een jaar lang Courtside tickets voor de Brooklyn Nets en elke zomer mag je relaxen in je vakantiehuis in de Hamptons en rustig rondvaren op je jacht van een miljoen euro. Oh ja bijna vergeten: bij de prijs zit ook en privé-butler en een privé-chef inbegrepen.

Dit waren nog maar de extraatjes, over naar de penthouse zelf. Duur marmer, RVS-inbouwapparatuur, walk-in closets, acht slaapkamers, acht badkamers en uiteraard een garage voor je drie nieuwe bolides. Alles straalt pure luxe uit.

In het gebouw zelf is er ook een zwembad, sauna, fitness, golf driving-range en een multi-media lounge aanwezig, mocht je jezelf een beetje vervelen daar helemaal alleen aan de top.

Maandelijks betaal je zo’n 15.000 euro aan vastgoedbelasting en 12.000 euro aan vaste kosten. Als je dit kan permitteren lijken die bedragen ons een peulschil.

Interesse? Je kan hier een afspraak maken het complex te gaan bezichtigen.

Voor alle zekerheid toch een beetje opslag vragen aan de baas.

1

Image 1 of 14

 
 
 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More