Je moet in deze tijden maar eens een laptop met een defecte webcam bezitten.

Een zegen voor een neuspeuterende Maggie of een medewerkster met darmklachten, maar een vloek voor alle andere telewerkers. Erger nog als je hele broodwinning ervan afhangt. Dat is zeker het geval voor vele adult-actrices. Want wie in deze tijden nog betaalt voor pikante filmpjes op het net, denkt waarschijnlijk ook nog recht te hebben op die beloofde erfenis van een Nigeriaanse prins.

Om maar te zeggen dat er gigabytes aan gratis rukmateriaal online wordt aangeboden. Leuk voor ons, minder plezant voor dames die al veel te veel moeten slikken voor weinig centjes. Daar spelen grote sites als cams.com handig op in. Zij bieden live webcamsessies aan met bekende actrices uit de volwassenindustrie, tegen een kleine betaling uiteraard.

Het is ook altijd aangenamer voor de internetgeschiedenisverwijderaar van dienst om enige interactie te hebben met je vleselijke fantasie. Cams.com rekende eens uit welke webcammodellen vorig jaar de meeste leden aantrokken, de grootste donaties kregen en extra reclame-inkomsten konden genereren.

Op basis hiervan kozen ze hun Model of the Year, en dit jaar mag de 38-jarige Alena Croft uit Arizona met de eer lopen. Zij zorgde ervoor dat de lenzen van menig webcam eens een grondige poetsbeurt moesten krijgen.

“Ze belichaamt alles waar we voor staan; ze werkt keihard, ze is een rolmodel voor haar jongere collega’s en ze neemt steeds de tijd om een memorabele show uit te voeren voor al haar fans. Alena is daarmee dan ook het uithangbord bij uitstek geworden van onze website!”, aldus de CEO van cams.com.

Dus je weet wie uit te nodigen voor een volgende Zoom Meeting van jouw werk om iedereen wakker te houden.

https://www.instagram.com/p/B_-MrzoFOeI/

https://www.instagram.com/p/B_uRUfblOrp/

https://www.instagram.com/p/B_J3gp2lMn8/

https://www.instagram.com/p/B_F8CWRlf2h/

https://www.instagram.com/p/B-odmLPFXXM/

https://www.instagram.com/p/B-cUhwdlQ9X/

 
 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."