Ook de opnames van ‘The Batman’ liggen stil door corona.

Hoe ironisch dat een superheld verkleed als een vleermuis nu machteloos aan de zijkant moet toekijken vanwege een slecht verteerde vleermuis. De film van Matt Reeves wordt weer de zoveelste reboot van de caped crusader. Adam West, Michael Keaton, Christian Bale, George Clooney, Val Kilmer,…allemaal kregen ze de eer om in hun batmobile de straten van Gotham veilig te houden.

Nu is het moment aangebroken voor Robert Pattinson om in de huid te kruipen van de steenrijke Bruce Wayne met een avontuurlijk nachtleven. Zijn casting zorgde wel voor veel tumult op de social media. Want voor een deel van het publiek staat de acteur nog bekend als de glitterende emo-vampier Edward uit de Twilight-reeks.

Er waren ook ooit tijden dat fans onmogelijk konden geloven dat Heath Ledger een degelijke Joker zou vertolken. En kijk, op 22 februari 2009 werd hem postuum een Oscar toegekend voor zijn rol als de psychopathische clown.

The Joker zal niet opduiken in de nieuwe Batman-film. Dat zou een beetje overkill zijn, nadat de slechterik pas vorig zijn eigen film heeft gekregen en die dankzij een briljante vertolking van Joaquin Phoenix alle records verbrak.

Welke slechteriken wel het vuur aan de schenen van de dark knight gaan leggen zijn The Riddler (Paul Dano), The Penguin (Colin Farrell), Carmine Falcone (John Turturro) en Catwoman (Zoë Kravitz).

Maar mocht de film een kaskraker blijken, is er altijd plaats voor The Joker in een eventuele sequel. Batman-fan en sociale media artiest William Gray geeft ons alvast een blik hoe acteur Bill Skarsgård eruit zou zien als de nar met de duivelse lach. Skarsgård kennen we uiteraard van zijn demonische vertolking van een andere gemene clown, Pennywise uit IT.

“What doesn’t kill you, simply makes you stranger!”

https://www.instagram.com/p/B74XK9tHOed/

https://www.instagram.com/p/B8zvJsnnRUc/

https://www.instagram.com/p/B-Qgyz3jKKC/

https://www.instagram.com/p/B-yDcmhD9aN/

 
 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."