Zo, dat is een middelvinger van formaat.

Ilse De Meulemeester, die in 1994 Miss België was, heeft het niet altijd even gemakkelijk gehad. In 2007 werd haar toenmalige vriend Glenn Janssens – Keizer van de Wegwijzer voor de vrienden – in de boeien geslagen. De aanklachten? Fraude, corruptie en afpersing. Zeven jaar later legde Glenn Janssens 60.000 euro op tafel om de zaak af te kopen.

Glenn Janssens’ favoriete auto is een Bentley Continental GT. Dat weten we al sinds-ie er een jaar of elf geleden één met een flink stuk in zijn voeten parkeerde in de gevel van een huis.

Inmiddels zijn Glenn Janssens en Ilse De Meulemeester geen koppel meer, maar ze hebben samen wel een zoon: Conrad janssens. En Conrad Janssens, die kreeg nu voor zijn zeventiende verjaardag een Bentley Continental GT met gepersonaliseerde nummerplaat en al.

Het is niet het nieuwste model, dus we veronderstellen dat papa Glenn voor zichzelf een nieuwe kocht en zijn ‘ouwe’ aan zoonlief gaf.

Conrad Janssens moet wel zijn rijbewijs nog halen, maar hij is ook bezig met een vliegbrevet. Een Robinson-helikopter heeft-ie al. Daar postte hij onlangs een foto van op zijn Instagram, met als bijschrift: “Hoe was de klimaatmars voor jullie?”

Update: blijkbaar vond Conrad de foto’s toch niet zo mooi, want hij verwijderde ze weer van zijn Instagram.

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.