Zornik: verblind door diamanten?

EXCLUSIEF VOOR ABONNEES

Zornik is een Belgische rockband rond de Limburgse zanger Koen Buyse.

“In 2021 gaan we met Zornik weer iets doen. Daar zijn concrete plannen voor. Maar of dat een reeks concerten én een nieuwe plaat gaan worden, kan ik nu nog niet zeggen. Maar je gaat zeker volgend jaar weer van ons horen.” Buyse verklaarde het onlangs in de media. En dat is uiteraard goed nieuws voor de fans.

[wcm_nonmember]

Verder lezen?

Word ook abonnee en lees
alle artikels en digitale magazines

Onbeperkt toegang tot alle artikels
en digitaal archief op PNWS.be.
Stop wanneer je wil.

Eerste 3 maanden €2.99 per maand
Nadien slechts €4.99 per maand

Ben je al abonnee? Log hier in en krijg
toegang tot alle artikels en digitale magazines.

[/wcm_nonmember]

[wcm_restrict]

Hey Girl, Goodbye, Scared Of Yourself, Believe in Me, Black Hope Shot Down, The Backseat, The Enemy en Walk: het zijn allemaal nummers van Zornik die in De Afrekening op nummer één belandden.

Het laatste album van Zornik, Blinded by the diamonds, dateert al van 2015. Buyse is alvast thuis bezig met het schrijven van songs. “Voor mij verandert er niet zo veel met deze coronacrisis”, zegt hij in Het Belang van Limburg. “Als ik niet aan het optreden ben, zit ik altijd wel een beetje in quarantaine, want dan ben ik altijd bezig in mijn studio. Maar andere artiesten over de vloer krijgen, mag nu natuurlijk niet. Dus ben ik vooral met eigen materiaal bezig. Ik ben songs aan het afwerken, nieuwe nummers aan het schrijven. We hebben nu allemaal meer tijd, vandaar ook dat we als groep voor het eerst met elkaar hebben gewerkt vanop afstand. Dat is technisch gezien mogelijk tegenwoordig, en dat is best wel interessant voor in de toekomst.”

Begin 2001 al wordt de vennootschap Zornik opgericht. Die vennootschap is ondertussen al een grote firma met zowat driekwart miljoen euro aan activa. Het laatste boekjaar was er wel een stevig verlies. Er zit ook een vrij substantieel overgedragen verlies in de onderneming. Die comeback van Zornik is zeker geen slecht idee.

[/wcm_restrict]

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More