En ze heeft de, eum, gelukkige papa al gevonden. Nu moet hij alleen nog raak schieten.

Volgens sommigen is leven na de dood grote onzin, anderen geloven dat onze geest ons lichaam verlaat als we sterven en zo eigenlijk toch nog een beetje verder leven.

En dan zijn er ook nog mensen die nog een stapje verder gaan. De dertigjarige, Britse Amethyst Realm is daar één van. Ze verdient haar dagelijkse fish & chips als paranormale consulente. Elf jaar geleden proefde ze voor het laatst van de lichamelijke geneugten met een man van vlees en bloed. Toen was ze voor het eerst intiem met een geest en die kon haar veel beter bevredigen dan een ‘echte vent’. Naar eigen zeggen heeft ze zo al met een geest of twintig geslapen, maar de ‘ware’ was ze nog niet tegen door het lijf gelopen.

Tot een tijdje geleden. Realm reisde naar Australië, zo vertelt ze aan Daily Mail. “Op een dag wandelde ik daar door het bos en ik genoot van de mooie natuur. Plots voelde ik een ongelooflijke energie en ik wist dat een nieuwe minnaar me benaderd had.”

“Ik kon hem, net als de vorige geesten, niet zien. Maar ik kan er wel mee communiceren. En intiem mee zijn.”

Toen haar reis erop zat, trok Realm opnieuw naar haar woonst in Bristol. En je gelooft het of niet: zes maanden later zweefde die Australische bosgeest toch wel door haar woonkamer zeker. “Onze relatie is heel serieus. Eigenlijk denken we er zelfs aan om samen een baby te hebben. Ik weet dat het gek klinkt, maar toch denk ik dat het mogelijk moet zijn.”

Ze heeft daar een eigen theorie over. Sommige vrouwen die echt heel graag zwanger willen worden, die krijgen te maken met een schijnzwangerschap. Hun menstruatie blijft uit, voelen zich misselijk, gaan overgeven, hebben behoefte aan extra slaap, krijgen zin in andere soorten voedsel en krijgen zelfs pijnlijke, grotere borsten. Veel later dan normaal komt dan toch de menstruatie – en de ontnuchtering.

Volgens Realm is zo’n schijnzwangerschap enkel niks psychologisch. “Dat zijn vrouwen die zwanger zijn van een geest. Maar uiteindelijk kan het menselijk lichaam zo’n zwangerschap niet aan en breekt het die weer af. Ik moet dus een manier vinden om, als ik zwanger word, de vrucht niet te laten afsterven.”

In dat geval hebben wij voor Amethyst Realm een goede raad. Trek eens naar Lourdes, ga het daar aan Maria vragen. Naar het schijnt werd die een dikke tweeduizend jaar geleden ook bevrucht door een geest én beviel ze negen maanden later. Al kan het natuurlijk ook dat die Maria niet durfde toegeven aan haar Jozef dat ze met de buurman de koffer was ingedoken.

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.