Zoveel geld moet u neertellen voor de duurste chips ter wereld (foto)

Een man heeft een oranje penis gekregen. Hij maakt zich ongerust en gaat naar de dokter… “Mijn lul is oranje, dokter”, zegt de man. “Wat doe je van werk?”, vraagt de dokter. “Ik heb geen werk, ik ben thuis”, aldus de man. Dokter: “Wat doe je dan thuis?”.  Man: “Naar pornofilms kijken en paprikachips eten”.

Een klassieke mop, maar die niet van toepassing zal zijn op de volgende chips. De Zweedse producent St. Erik’s Brewery brengt namelijk een doosje op de markt met een inhoud van slechts vijf chipjes. Hiervoor moet u 45 euro afdokken.

De chips bevatten dan ook hoogst exclusieve, Noorse ingrediënten. Matsutake-paddestoelen bijvoorbeeld. En een speciale vorm van truffel-zeewier, dat enkel kan gevonden worden in de koude wateren rond de Faeröer Eilanden. 

Ieder schijfje chips wordt dan ook nog eens met de hand gemaakt door de bekende chef Pi Le. De eerste gelimiteerde oplage van honderd dozen was al op een week de deur uit, maar vanwege dat succes komt er binnenkort misschien nog een tweede oplage. 

Niet meteen de geschikte snack om mee te nemen tijdens een bezoek aan de bioscoop. Tenzij ze een kortfilm spelen.

1

Image 1 of 4

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More