Zoveel kost een nacht in het vrouwen- en mannenverblijf van Temptation Island

Heeft u zin om eens met een groep vrienden de beste momenten van Temptation Island te herbeleven? Begin dan al maar te sparen, want echt goedkoop is het niet.

Vrouwenverblijf Villa Ayundra

Het vijfsterren resort waar de bezette dames en hun vrijgezelle verleiders verbleven mag misschien het paradijs op aarde zijn, kostelijk is het in ieder geval. Deborah, Megan, Vanessa, Daniëlle konden tijdens hun avontuur genieten van een twintig meter lange infinity pool van natuursteen, een cocktailbar, de zee en een knappe tuin om in te chillen. 

Behalve  vijf riante slaapvertrekken met eigen badkamers heeft Villa Ayundra ook een fitnesszaal. Verder is er de grote woonkamer met bijhorende grote televisie en een harde schijf met ruim vijfhonderd films. Of Megan Goes Wild tot de filmcollectie behoort is niet geweten.

Wat we wel weten is dat de prijzen in Villa Ayundra rond de duizend euro per nacht liggen, condooms niet inbegrepen.

Mannenverblijf The Siam Residence Boutique Resort

Tim, Kevin, Jeremy en Mezdi moesten het met iets minder doen. In dit resort zit u op één minuut lopen van Santi Beach in Lipa Noi en slaapt u in privévilla’s met gratis wifi. Eten doet u in een restaurant met uitzicht op het strand en de bar geeft een prachtig zicht op de zonsondergang. 

De goedkoopste kamer voor twee personen kost midden april 119 euro per nacht. Daar krijgt u een villa voor met gedeeltelijk uitzicht op de tuin. Een pak goedkoper dan het vrouwenverblijf, maar iets zegt ons dat de bezette mannen daar niet echt wakker van lagen.

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More