Zo’n voorzetten koppen wij wel binnen.

Neymar Jr., de bekende Braziliaanse spits van PSG en het Braziliaanse elftal treiterde een tegenstander zo hard dat hij uiteindelijk die ene schop teveel moest incasseren. ‘Karma’ en een geblesseerde aftocht werd een feit. De kans is groot dat de bekendste fopduiker op een voetbalveld  zo hard van het veld werd getrapt dat hij zelfs het komend seizoen geen gras meer zal ruiken. 

Of Rafaella (22) er wakker van ligt? Ongetwijfeld, want de liefde die ze voor haar broer heeft, is vastgelegd met een matching tattoo op haar bovenarm. Het Braziliaans model werd, naast het zijn van ‘zus van’, bekend dankzij een een reclamespot  voor  Beats By Dre, in de periode van het WK 2014 in Brazilië.

Maar als ze nog één iemand hoger op haar voetballijstje zet, is het David Beckham. Zo, althans de geruchten, heeft de knapperd met maar liefst 3,7 miljoen volgers op Instagram haar naam veranderd in ‘Beckran’, een verwijzing naar het grootste stijlicoon dat ooit op een voetbalveld heeft gelopen.   Soit, genoeg over voetbal: we kijken liever naar (de ballen aan) haar lijf! 

1

Image 1 of 20

Credits: Instagram